Onze producten: "Decoderm"

Deze minerale make-up is op basis van pure natuurlijke inhoudstoffen en 100% vrij van parabenen en parfums. Verzorgende ingredienten en zonnefilters zorgen ervoor dat de producten de huid voeden en beschermen.
Terug naar homepage

 

Referenties • Op mijn trouwdag koos ik natuurlijk Linda voor de make-up. Na de proef make-up, wist ik wat ik wilde en maakte ik me geen zorgen. Linda heeft gekeken wat ik normaal heb, wat ik nu wilde en zo hebben we samen gekeken wat het beste bij mij paste. Op de dag zelf ging alles perfect en zag ik er stralend uit (al zeg ik het zelf). Linda heeft ook ons mam en mijn 2 zusjes opgemaakt dus we konden er de hele dag tegenaan!!

  Wendy Claassen- van Schijndel Aarle-Rixtel
 • Je komt tot rust bij Linda in de stoel. Ze weet wat ze doet of je nu een heerlijke gezichtsmassage wilt.of toch die "pijnlijke" hars- en epileerbehandeling, maar ja wie mooi wil zijn........ En ja mooi maken kan Linda ook al! Ik ben helemaal geen "make-up" type maar Linda heeft er een moment voor uit getrokken, om mij praktische tips te geven om het op een simpele en eenvoudige manier ook zelf thuis te doen.

  Maria van de Wijer Gemert
 • Wat een jaar of 3 geleden als verjaardagskado is gegeven, is sinds die tijd, om de 7 weken een vaste prik geworden. Een heerlijke gezichtsbehandeling met o.a. harsen en epileren. Even helemaal tot rust komen of gezellig samen wat kletsen. Na elke behandeling plannen we een nieuwe datum, dit kan overdag of ‘s avonds bij Linda. Aan het eind van de behandeling ga ik altijd fris en uitgerust naar huis.

  Moniek van de Vossenberg Beek en Donk
 • De bruidsmake-up zat prima, iedereen vond het erg mooi, heel natuurlijk. Ze vonden het allemaal bij me passen en ik ook!! Ik hoefde niets bij te werken, alleen tussendoor wat lippenstift. Bedankt voor je bijdrage!.

  Diane van Zeeland - Swinkels
 • Ik geniet al zeker twee jaar iedere 6 a 8 weken van de gezichts-behandelingen van Linda, sinds kort laat ik ook mijn benen bij haar harsen. Voor mij is het echt ontspannend, maar ook erg gezellig. En het belangrijkste van alles vind ik dat ik goede adviezen krijg. En daardoor, sinds dat ik bij Linda kom is mijn gezicht er heel goed op vooruit gegaan. Dus het is echt een aanrader voor iedereen om een afspraak te maken bij Linda en ervaar het zelf.

  Hilde Tuijtelaars Gemert
 • Heerlijk ontspannen, even tijd voor jezelf!

  Marjand’l van de Heuvel Aarle-Rixtel
 • Een traktatie voor mezelf. Heerlijke verwennerij!

  Ingeborg Claassen Aarle-Rixtel
 • Ik ben zeer tevreden!

  Marietje vd Heijden Stiphout

06-23644420

Linda van de Vorle
Burgemeester van der Weidelaan 2
5741 AT Beek en Donk (Laarbeek)

linda@lindaschoonheidssalon.nl